Services

Du kan her læse om vores services. Vi klarer alt inden for murerarbejde. Hvis du har et projekt, som ikke er nævnt under vores services, så skal du være velkommen til at kontakte os, så finder vi også en løsning på dette. 

Renovering

Vi laver mange typer af renoveringer herunder; renovering af badeværelser og fredede bygninger mm. Det kan være, at du har købt en ældre bolig, som du ønsker skal have den helt store renovering eller du skal have renoveret dit køkken eller badeværelse. Vi klarer det hele. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en renovering, så skal du være velkommen til at kontakte os, så  finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Flisearbejde

Vi opsætter og lægger fliser både på badeværelser, i køkkener og på dine gulve. Vi kan også rådgive dig om, hvilke typer af fliser og klinker, der vil være det bedste til dit projekt. Fliser kan være en rigtig god løsning til mange rum, da de er nemme at rengøre og kan fås i mange forskellige farver og med forskellige strukturer. Du kan derfor få lagt fliser og klinker, så det passer ind i stilen i dit hjem. Derudover er fliser en holdbar løsning, da de er pæne i rigtigt mange år og holder til dagligdagslivet. Fliser bliver hverken ridsede eller tager imod fugt, som andre gulvtyper gør.

Støbning

Hos Hyllested Murerforretning udfører vi mange forskellige typer af støbninger såsom støbning af terrændæk, sokler og gulve. Vi kan klare støbninger i både dit hjem, din garage eller kælder alt efter, hvad du har behov for. Betongulve kan være en praktisk løsning i forskellige rum. Det kan give et råt udtryk og være en god løsning i rum, hvor gulvet skal kunne tåle mere slid. Vi støber også solide sokler til nybyggeri, tilbygninger og garager. Kontakt os gerne, hvis du har brug for vejledning eller et uforpligtende tilbud på støbning. Vi har de rigtige metoder og maskiner til at klare opgaven.

Kalkning

Skal du have kalket dit hus? Så står vi klar med den rigtige viden og erfaring inden for området. Kalkning kan være en rigtig god løsning til dit hus. Kalk er et naturprodukt, det holder længe og kan fås i mange forskellige nuancer. Hvis din facade trænger til en opgradering, så kan kalkning gøre en stor forskel. Kalkning af dit murstenshus kan også skabe et mere simpelt, moderne og rent udtryk til din bolig. Der er derfor mange forskellige fordele ved at kalke din facade.

Nybyggeri og tilbygninger

Står du med en drøm om nybyggeri eller mangler du et ekstra rum i dit hjem? Så skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sørger altid for at have en god dialog med vores kunder gennem hele processen af et nybyggeri. Derfor kan du være sikker på, at vi lytter til de detaljer og løsninger, som du ønsker for dit projekt. Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man går i gang med et nybyggeri. Vi har både stor viden og erfaring inden for området – vi er klar til at hjælpe dig. En tilbygning kan være en god løsning, hvis du eksempelvis mangler et ekstra børneværelse, et større køkken eller en udestue. Vi kan lave tilbygninger, der passer ind i stilen på dit hus, så du får en flot samlet løsning i dit hjem.

Vores arbejdsproces

01.

Kundemøde

Vi starter altid vores projekter med et kundemøde, hvor du kan fortælle os om alle dine idéer og ønsker. 

02.

Præsentation

Vi præsenterer vores løsning for dig, inden vi går i gang med selve arbejdet, så vi er sikre på at alt bliver som du ønsker det. 

03.

Murerarbejde

Vi udfører selve murerarbejdet, hvor vi anvender de bedste materialer og det helt rigtige værktøj til arbejdet. 

04.

Fremvisning

Vi viser det færdige resultat frem og gennemgår det sammen med dig.